Open

Je website is altijd open. Laat je website voor je werken.

Betrouwbaar

Een èchte website nodig? Joomla!

Persoonlijk

Jouw persoonlijke website. Ik kan je hierbij helpen.

Waarom Joomla?

Je wil een website. Waarom kies je voor Joomla? Joomla is het beste systeem om een website te bouwen, te onderhouden en uit te breiden.

- Joomla is gebruiksvriendelijk. Iedereen kan een website maken met Joomla. Heb je een eigen Joomla website opgezet, of voor jou laten opzetten, dan kan jij die uitbreiden zoveel als je wil.

- Joomla is uniek en up-to-date. Over de hele wereld is een grote groep hooggeschoolde deskundigen voortdurende bezig om Joomla steeds verder te ontwikkelen.

- Joomla is te gebruiken voor alle type websites. Je persoonlijke website, een blog, een fotogalerij, een webwinkel; stichtingen en verenigingen; bedrijven en instelling. Joomla biedt altijd de beste oplossingen.

- Joomla wordt ondersteund door een uniek en ijzersterk netwerk. De online community; de Joomla Groepen die steevast bij elkaar komen; de jaarlijkse Joomla Dagen; en overal ter wereld zijn er Joomla conferenties.

- Joomla is gratis. Binnen een half uur heb je je eigen Joomla basiswebsite opgezet. Wil je jouw website mooier maken en uitbreiden met bijvoorbeeld een webwinkel dan zijn er oneindig veel gratis en niet al te dure uitbreidingen mogelijk.

- Joomla is solide en betrouwbaar. Wie eenmaal de voordelen van een Joomla website heeft ervaren, zal niets anders meer willen. Joomla wordt steeds beter, wordt door een groeiend aantal websitebouwers gebruikt en wordt voor steeds meer doeleinden gebruikt.

https://www.joomlacommunity.nl/

https://community.joomla.org/

Advies

€ 50per advies
  • Eenmalige grondige analyse van je website.
  • Basis SEO (vindbaarheid)
  • Tips&Tricks

Full Support

€ 699een jaar
  • Website naar keuze
  • Voordurende updates SEO
  • Een jaar volledige ondersteuning

Jouw website ben jij.