Open

Je website is altijd open. Laat je website voor je werken.

Betrouwbaar

Een èchte website nodig? Joomla!

Persoonlijk

Jouw persoonlijke website. Ik kan je hierbij helpen.

Krijgen is geven

Ik schrijf alleen nog maar met pennen die ik heb gekregen. Vrijwel iedereen doet dat. Raar eigenlijk want om die pennen is niet gevraagd. Het zijn er zoveel dat ik nooit kijk wat er op staat. Toch is dat de bedoeling: dat ik weer inkt bij die ene leverancier bestel, weer in het zelfde hotel logeer, nog meer bankzaken bij die bank regel.

Er wordt veel weggegeven. Gratis en voor niets. Hebben-dingetjes zoals pennen, usb-sticks, rolmaten, sleutelhangers. Het doel is natuurlijk klantenbinding. Van het pepermuntje bij de kassa tot en met de luxe schrijf-set in het Kerstpakket: we krijgen wat gratis en voelen ons onbewust schuldig. We moeten iets terug doen. Word je vriendelijke behandeld dan doe je vriendelijk terug. Het zit diep in ons. Of het aangeleerd is of niet: we doen het.

Met die pennen is het uit de hand gelopen. Dat werkt niet meer. Maar een website moet in eerste instantie geven en wel een deel van de oplossing waarna de bezoeker zoekt. Zo'n deel kan best groot zijn: een e-boek, mooie foto's, geluidsopnamen. Neemt de bezoeker hiervan dan is het achterlaten van een e-mail adres geen probleem. En zo wordt het eerste contact gelegd die vervolgens kan worden uitgebouwd.


 

Advies

€ 50per advies
  • Eenmalige grondige analyse van je website.
  • Basis SEO (vindbaarheid)
  • Tips&Tricks

Full Support

€ 699een jaar
  • Website naar keuze
  • Voordurende updates SEO
  • Een jaar volledige ondersteuning

Jouw website ben jij.